HSP Forum

hsp forum

HSP Hoog gevoeligheid HSP Community HSP begeleiding HSP Specialisten

Hoog gevoeligheid (HSP) is een ‘talent’ dat steeds vaker in het dagelijkse leven herkend en erkend wordt. Op zich al heel fijn! Toch blijft de juiste begeleiding hierbij soms nog een uitdaging!

Wat is er waardevoller om deze uitdaging met elkaar aan te gaan?

Want iedereen heeft dagelijks te maken met Hoog gevoeligheid. Of je bent zelf Hoog gevoelig of jouw zoon of dochter. Een kind bij jou in de klas of in jouw praktijk. Een tiener op de club of de buurjongen naast je. Door kennis hierover met elkaar te delen, komt er meer bewustwording over dit ‘talent’ en kunnen we meer ruimte voor elkaar gaan scheppen. Daarom is iedereen,

Man of Vrouw, Jong of Oud of Professional van harte welkom!

Binnen dit HSP Forum kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren!  Dit forum is afgeschermd en besloten, want wij stellen grote waarde aan de privacy van allen.

Er is een gedeelte voor Volwassenen & Professionals én ook gedeeltes voor Tieners (van 13 t/m 18 jaar) en Kinderen (t/m 12 jaar), waardoor ook zij met gelijkgestemden ervaringen kunnen uitwisselen.  Dit forum is voor jong en oud, groot en klein. Iedereen kan hier zijn vragen stellen en antwoorden vinden : )

Doe ook mee, meld je aan, stel je vragen en help anderen met jouw kennis & ervaringen!

Samen gaan we vast heel ver komen ♡

HSP Hoog gevoeligheid


HSP KInd